طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ

مواد لازم ؛

قارچ  100 گرم

ذرت  100 گرم

خمیر پیتزا  1 بسته

سوسیس  2 عدد

مرغ  1 عدد

پنیر چیتزا  250 گرم

در صورت نیاز  نوشابه یک عدد

 

نحوه پخت ؛

ابتدا فر را روشن کرده و تاکید میشود که حتما محافظ پایین مسقیم شعله گذاشته شود وگرنه پیتزا خشک و برشته میشود سپس خمیر پیتزا را روی سینی میگذاریم و بعداز آن اول مقداری پنیر پیتزا روی آن ریخته و سپس مرغ پخته شده و روی آن قارچ خرد شده و سوسیس ریز شده  و ذرت و در صورت تمایل اندکی سیاه دانه روی آن میپاشیم و نیم ساعت در فر اجاق گاز کذاشته و بعد از نیم ساعت پنیر پیتزا را هم روی آن میپوشانیم و به مدت یک ساعت میگذارین تا در فر کاملا پخته شود .


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها